perjantai 9. elokuuta 2013

Kuvia pihalta

Menin vähän kuvailemaan Abbya takapihalle.:)


Siinä vähän kuvia :) ja muuten älkää huoliko, Dexteristä on myös tulossa kuvia. Ja noi kuvat näyttää ainakin mulla laadukkaammilta kun tänne laitettuna... En yhtään tiiä miks. Aloitetaan muuten kuvatarinoiden tekeminen sitten, kun saadaan nukkejen kotia tehtyä.:)






9 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia <3 Abby on tooosi suloinen >u<

    alieninpullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mulla on sulle haaste blogissani ! nun

    alieninpullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi! Löysin tänne kun etsiskelin pullipblogeja Googlesta, ja jään varmas stalkkeroimaa teitä joksikin aikaa. c: Äkkiä kuvia Dexusta, se on söpö hihi. :3 Oon muuten itekki harkinnu Luna Tokidokin hankkimista, mutta miltä tuo stock-peruukki tuntuu? Kuulun jostai et se ois aika huonolaatune... Tosin niinhän kaikki stockit on. Sori jos paljin k-virheitä, dataan puhelimella asdfghjklöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kommentti!:3 Dexusta tulee kuvia huomisessa postauksessa, tai sitten jo tänään :) Luna on kyllä ihana, mutta joo se peruukki on kyllä huonolaatuinen. Mulla meni latvat jo heti ekana päivänä oudosti takkuun... Aijon ite hankkia Abbylle peruukin heti kun mahdollista, ja jos aijot hankkia Lunan niin sunkin varmasti kannattaa. :)

      Poista
  4. Kiva blogi :) voisit kokeilla vähän eri kuvakulmia,sillä kaikki kuvat oli aika samanlaisia. Taidan lukea tulevaisuudessakin :)

    zikisdaydream.blogspot.com
    kommentti kommentista - lukija lukijasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Totta, sori kun kuvat oli tylsää katottavaa. :D Yritän kokeilla muitakin kuvakulmia ja juttuja. Nää on vasta mun ekoja kuvia, joten en oikein hallitse kuvaamista. Harjoittelu tekee mestarin ;)

      Poista
  5. <3 söpöjä kuvia!!!! Mä just liityin. Ois kiva jos te/sä liittyisitte myös mun blogiin!!!

    --
    http://pullipglamour.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Ihana pullip, tosi tosi söpöjä kuvia ja kiva blogi! Liityin! Voisitko/voisitteko liittyä blogiini?

    cutepullipdiary.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentit :D